Grillattu naudan sisäfile
KOKONAISENA GRILLATTU NAUDAN SISÄFILE TÄYTETTYJÄ PAPRIKOITA
Naudan sisäfile (fileen keskipaino n. 1,7 kg)
- Ota sisäfile muutama tunti ennen grillausta huoneen lämpöön ja mausta mustapippurilla sekä suolalla.
- Aloita paisto kuumalla grillillä käännellen n. 5 min. Vähennä lämpö ”mediumiin”, paista käännellen n. 15 min. fileen koosta riippuen.
- Paiston jälkeen anna vetäytyä liinan alla noin 10 min.
- Leikkaa ja tarjoile maustevoin kera.
Täytetyt paprikat
- Puolita paprikat vaakasuuntaan, puhdista ja huuhtele sisusta.
- Silppua tuorejuustoon sipulia, Chef Wotkin’s Aamiaispekonia sekä kauden tuoreita yrttejä.
- Täytä paprikat tuorejuustoseoksella ja grillaa ylätasolla n. 15 min.
Esikypsytetyn maissin grillaus vaatii myös 15 min. ja sopivat lisäkkeeksi paprikan rinnalle.